Seminari ja konverentsiruumide rent Tartumaal




Juhul kui plaanid pidada korraldada seminare või koolitusi, siis Mäeotsa Puhketalu Seminari- ja konverentsikeskus on just selleks loodud. Sul on võimalus üürida erinevaid ruume täpselt vajaliku ürituse ja külaliste arvu jaoks.
Seminari- ja konvertensikeskuses on 2 suuremat saali, üks 120 m2 saal, kuhu mahub istuma kuni 100 inimest, ning lisaks väiksem 80 m2 saal, mis mahutab kuni 60 inimest. Saalid on varustatud fleximööbliga (lahtikäivad toolid ja laud), helitehnikga (mikrofon ja kõlarid), data projektoriga, ekraaniga, valge tahvliga koos vildikatega.  Kohvimasin on samuti kõigile kätte saadav.

Juhul kui seminari või koolitused toimuvad üle mitme päeva, siis inimesi on võimalik majutada erinevates hoonetes, seminarikeskuse teisel korrusel on 6 magamistuba (mitmele inimesele???), ning peamajas on voodikohti kuni 18 inimesele. Vabamatel momentidel annab meeskonnale team buildingut teha ka Saadjärvel ääres, või külastades näiteks Elistavere Loomaaeda või Jääaja muuseumi.
 

Mäeotsa Puhketalu asub Kõdukülas, Tartu 28 km kaugusel Tabivere külje all, kõigest 30 sõiduminuti kaugusel nii Tartust kui ka Jõgevalt.


Seminari ja konverentsiruumide rent Tartumaal

Comments

Popular posts from this blog

Küüni rent pulmadeks

Parvsaun Tabivere sadamas

Peoruumid Tartumaal