Virtuaaltuur seminariruumidest

Vähenda hoone vakantsust ja rendi kiiremini büroopindasid välja
3D virtuaaltuuridega.





Anna huvilistele bürooruumidest kiire ja täielik ülevaade. 3D tuur aitab  eraldada terad sõkaldest juba enne, kui nad hoonet füüsiliselt külastama tulevad.


Tõsta oma kinnisvaramaaklerite töö efektiivsust, kuna jääb vähemaks esitlusi objektil nn. "valedele huvilistele", ning suuna oma tegevused tõsisemate huvilistega tegelemiseks.


Virtuaaltuur on osa tellija turundusest.


Virtuaaltuur ehk virtuaalringkäik peab rõhutama objekti tugevusi ja olema ühtlustatud tellija teiste turunduskanalite sõnumiga. Virtuaaltuur on üksnes vahend, mitte eesmärk omaette. Meile meeldiks ka müüa lihtsalt palju panoraamfotosid. Aga küsimus on, kuidas see tellijat edasi aitab, kas meie toodangust tellija ka reaalselt kasu saab?


Virtuaaltuur seminariruumidest



Palju pilte, tühi sõnum


Näide reaalsest elust. Virtuaaltuur autosalongist on üles ehitatud nii, see koosneb lihtsalt võimalikult paljudest panoraamfotodest. Klient saab salongi välisuksest sisse tulla ja lihtsalt virtuaalruumis autode vahel ringi uidata. Puudub igasugune fookus müügiobjektidel ehk salongis müügis olevatel autodel, nende omadustel, eelistel, brändil, väärtustel vms. Mida te teeksite, kui teie müügipersonal lihtsalt laseks kliendil mööda saali ringi kolistada, ilma et kordagi keegi püüaks klienti kõnetada?


Võibolla rahuldab selline virtuaaltuur kellegi uudishimu. Kuid põhiküsimus virtuaaltuuri valmistamisel peaks olema, kuidas maksimaalselt kaasa aidata tellija eesmärkide saavutamisele.


3d tuur



Tänapäeval on iga võidetud sekund huvilise tähelepanu kulla hinnaga. Kuid kui potentsiaalset klienti lihtsalt “jooksutatakse” mööda virtuaalruumi ringi, siis on see meie hinnangul mahavisatud võimalus ja raisatud turunduseelarve.


3D virtuaaltuur kuvab ruume edasi nii nagu need on ning külastaja saab ennast tunda nagu ta oleks juba reaalselt seal.  Virtuaaltuur säästab Sinu ja külastajate aega ning kütusekulu, sest iga kord ei pea kohale sõitma objektile, võtmed käes, et seda näidata jne.


kinnisvara pildistamine


Popular posts from this blog

Küüni rent pulmadeks

Parvsaun Tabivere sadamas

Peoruumid Tartumaal