Peatu ja puhka Romantilisel Rannateel!

Privaatsus ja vaikus koos sauna, tiigi ja grillimismajaga ootab sind avastama järvede, mere ning matkaradade lummavat Pärnumaad.


pärnumaa puhkemajad


  • Majutame 2 hoones. Meie Tõstamaa puhkemaja mahutab kuni 8 inimest ja majaosa 2 täiskasvanut + 2 väiksemat last.

tõstamaa puhkemajad

  • Avasta piirkonda. Sinu käsutuses on maastikurattad ja kohalik turismiinfo, et saaksid kogeda Romantilise Rannatee võlusid.
Romantilise Rannatee

  • Tegevusi igas vanuses: kajakid, SUP-laud, batuut, kiik, petank, discgolfikorv, jalgpalliväravad ja mölkky.


  • Grillimine ja lõõgastus.  Grillmajas on kõik vajalik, et nautida head toitu. Kui soovid, saad ka süüa meie kandi mõnusates söögikohtades


Puhkemaja Tõstamaal 


Saunaga puhkemaja Tõstmaal saad rahulikult ja vaikselt lõõgastuda looduse keskel. Esimesel korrusel on avar ruum, kus saab nautida kamina soojust, kasutada kööginurka, mugavat nurgadiivanvoodit ja meelelahutust Telia pakutavate teleprogrammide näol. Samuti on saunablokk koos pesuruumi ja WC-ga.


saunaga puhkemaja pärnumaal

puhkemajad mere ääres



Teisel korrusel ootavad sind kaks tuba: esimene laua, kraanikausi ja diivanvoodiga ning teine tuba kahe kitsa voodi (võimalus kokku lükata) ja diivanvoodiga. Kokku on võimalik majutada kuni 8 inimest, tagades kõigile mugava ja hubase ööbimiskoha.

külalistemajad

voodikohad

majutus pärnumaal


Ootame sind nautima puhkust meie imelises puhkemajas - siin saavad täituda unistused rahulikust ja muretust ajast looduse keskel!






Meie saunaga puhkemaja on tõeline puhkuseparadiis. Saun pakub head leili ja värskendavat tiiki, kuhu saad otse saunast joosta. Grillimismaja koos suitsuahjuga loob romantilise õhkkonna, kus saab nautida maitsvaid roogi ja mõnusat seltskonda.

Saunamaja puhkemaja Pärnumaa

Saunamaja puhkemaja Pärnumaa


Saunamaja puhkemaja Pärnumaa

Telkimisvõimalust pakume peamiselt, kui oled koos puhkemaja seltskonnaga.

Saunamajas saad rahulikult ja vaikselt lõõgastuda looduse keskel. Kokku on võimalik majutada kuni 8 inimest, tagades kõigile mugava ja hubase ööbimiskoha.

Ootame sind nautima puhkust meie imelises puhkemajas – siin saavad täituda unistused rahulikust ja muretust ajast looduse keskel!

puhkus perega

ujumiskohad tõstamaal


Puhkemaja mängud

  • Reis ümber maailma
  • Stratego
  • Laevade pommitamine
  • Euroopa reis
  • Trivial pursuit (ENG)
  • Mölkky
  • Petank
  • Imikute mänguasjad

Majutus perele Pärnumaal

Majaosa mahutab mugavalt 2 täiskasvanut koos kahe kuni 5-aastase lapsega, tagades privaatsuse ja mugavuse sinu puhkusel.

Majutus perele Pärnumaal


Majaosas ootab sind avar tuba, varustatud köögisisustusega, saun, WC ja duširuum, et saaksid muretult nautida kõiki vajalikke mugavusi.




Sinu kasutuses on ka suur terass, kuhu avanevad toa avarad aknad, luues kauni vaate ümbritsevale loodusele. Terassil on mugav mööbel, mis on kaetud telgiga, mida saab igast küljest vastavalt ilmale avada. Lisaks saad kasutada grilli, et nautida maitsvaid roogasid värskes õhus.

Romantiline puhkemaja Rannikul

majutus rannikul

privaatne puhkemaja



Romantiline puhkemaja pakub linnulaulu saatel ärkamist, loomariigi rõõme ning võimalust nautida päikesetõuse ja -loojanguid. Olles siin, saad kogeda tõelist lõõgastust ja rahu looduse keskel.


hostellid

hea koht ööbimiseks

vaikne puhkemaja

saunaga puhkemaja




Ootame sind nautima romantikat ja ilu meie puhkemajas, kus iga hetk on eriline!

(Majaosa teises osas elab perenaine koos peremehega.)


Comments

Popular posts from this blog

Küüni rent pulmadeks

Parvsaun Tabivere sadamas

Peoruumid Tartumaal