Aastaringne väikemaja Lumiir

Tere tulemast LUMIIR-i, väikemajja, mis toob teie ellu rohkem valgust ja ruumi! 


Nimi "LUMIIR" on inspireeritud prantsuse sõnast lumière, mis tähendab "valgust", ja see maja teeb au oma nimele. Iga ruutmeeter sellest 20 m² kodust on loodud maksimaalseks valgustuseks ja avaruseks. 

Tänu suurtele akendele ja läbimõeldud disainile on LUMIIR ideaalne koht, kus nautida looduslikku valgust ja rahulikku elukeskkonda. LUMIIR ei ole lihtsalt maja – see on valguse ja ruumi sümbioos, mis pakub rahu ja mugavust igal sammul.

hea planeeringuga minimaja

WC-ga pesuruum

avar planeering

20 moodulmaja


Kompaktne kööginurk on hoolikalt kujundatud, et kõik vajalik oleks käeulatuses. Puhtad valged kapid sobivad sujuvalt kokku stiilsete mustade liitmikega, luues modernse ja stiilse ilme. Vaatamata oma suurusele on köök nii funktsionaalne kui ka efektiivne, pakkudes piisavalt hoiuruumi kõikide oluliste asjade jaoks. Olgu tegemist kiire eine valmistamise või hommikukohvi nautimisega, see ruum on nii praktiline kui ka esteetiliselt meeldiv.


stiilne väikemaja aeda



väikemajade projektid

väikemaja müük


Suured aknad ei lase sisse mitte ainult rohkelt päikesevalgust, vaid pakuvad ka suurepäraseid panoraamvaateid ümbritsevale alale. Olgu tegemist teejoomise või lihtsalt lõõgastumisega, sisemise ja välimise ruumi vaheline ühendus täiustab üldist elukogemust, muutes maja avaraks ja loodusega seotud.




Täielikult sisustatud väikemaja LUMIIR on kasutusvalmis kohe pärast paigaldamist: parkett, mugavad mööbel, internetiühendus ja kööginurk koos külmiku ja elektripliidiga – kõik vajalik on olemas. Kui lisada veel saun, siis on isegi kibud vee viskamiseks ette valmistatud.

väikemaja

väikemaja hinnad


aastaringne väikemaja


 

Comments

Popular posts from this blog

Küüni rent pulmadeks

Parvsaun Tabivere sadamas

Peoruumid Tartumaal